Health by Solja for FINNAIR - Tunnelmia Porista

Porin Suomi Areena on onnistuneesti takanapäin ja haluankin jakaa teille tunnelmia tapahtumasta kuvien muodossa. Minulla oli kunnia päästä suunnittelemaan tapahtumaan kaksi herkullista smoothieta ja kehittelyn tuloksena syntyi matchapohjainen Tokyo ja puolukkainen Reykjavik. Huippukokit Jaakko Sorsa ja Tommy Myllymäki suunnittelivat lisäksi omannäköiset luomuksensa ja näitä kaikkia tarjoiltiin tilaisuudessa keräten samalla asiakapalautetta eri vaihtoehdoista. Tilaisuuksissa pitkin viikkoa oli mielenkiintoisia puhujia ja Finnairin Plus -tasojäsenet saivat kahvilasta smoothiet ilmaiseksi. Kuka tahansa sai kuitenkin käydä ostamasta Finnair hubin kahvilasta smoothieta 3,5 euron hintaan sekä muuta syötävää.

Kuten tiedetään Finnair haluaa olla aallonharjalla ruokatrendeissä niin lennoilla kuin lentokentälläkin. Terveysruokien trendi nousee maailmalla kohisten ja mikäs sen helpompi tapa nostaa oman ravitsemuksen tasoa kuin nauttia raikas smoothie, jonka avulla saat nautittua parhaassa tapauksessa jopa puolet päivän kasviskiintiöstä. Helsinki-Vantaan kentältä ei smoothiebaria ainakaan vielä löydy, mutta tähän asti saamani palautteen perusteella voin todeta, että en ole ainoa joka kaipaisi täydennystä terveellisten matkaeväiden valikoimiin.

Minulle smoothien suunnittelussa on tärkeää niiden funktionaalisuus ja tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että lähden ensin miettimään mitä siltä kulloinkin haluan - kenties energiaa, tasapainoa tai mielen kirkkautta? Vihreän Tokyon raaka-aineet valitsin tuomaan pirteyttä ja pitämään verensokerit kurissa, eikä se ei sisällä lainkaan sokeria. Kokonaisuudesta tuli mielestäni onnistuneen raikas, suosittelen kokeilemaan!

 

Tokyo - Energisoiva matchasmoothie

  • 1 tl matcha-jauhetta
  • 1 tl viherjauhetta
  • 1 rkl kollageenijauhetta
  • 0,5 avokadoa
  • 1 kypsä banaani
  • 1 rkl sitruunan mehua
  • 1,5 dl kauramaitoa
  • 3 jääpalaa

Blendaa kaikki ainekset keskenään ja nauti kylmänä!

Ja vielä! Kiinnostaisiko sinua ja yritystäsi tarjota asiakkaillesi tai työntekijöillesi maukas mutta hyvää tekevä smoothie tervetulojuomana tai kokouseväänä? Mikä terveysfunktio sinulla onkaan mielessä räätälöin juuri teidän tarpeisiinne sopivan smoothien! Ota yhteyttä ja suunnitellaan yhdessä lisää! 

Kesäisin terveisin, Solja (solja@healthbysolja.com)