Abundance bowl

IMG_4653.JPG

Se miten puhumme asioista ja ihmisistä vaikuttaa käsityksiimme ympäröivästä maailmasta. Asioita voi aina katsoa positiivisuuden tai negatiivisuuden kautta ja valituilla sanoilla on iso merkitys onnellisuuteemme. Tiesitkö muuten, että aivoja ja alakuloista mieltä pystyy huijaamaan iloisemmakssi hymyilemällä peilin edessä väkisin? Kokeile vaikka irvistää peilikuvalle minuutin ajan ja huomaa kuina minuutin jälkeen olet iloisempi.

Miten tämän liittyy ruokaan? No sitä kautta, että kuvan ruoka on minulle mieluummin Abundance bowl kuin jämäkulho! Siihen on koottu edellisen päivän jäämiä jääkaapista ja lisätty vähän salaattia ja yrttejä. Bowlissa on myös uutta ihastustani paistinpannulla paahdettua quinoaa mikä tekee annoksesta ruokaisan ja lämpimän. Quinoaa liotetaan viisi minuuttia vedessä ja öljytilkassa jonka jälkeen siivilöity quinoa paahdetaan pannulla noin viiden minuutin ajan öljyn tain voin kanssa. Koostumus on kiiinteämpi ja rakenteeltaan loistava salaattiin! Lisäksi päälle suolalla maustettu sitruuna-oliiviöljy ja voila, arkidinneri on valmis!

Ihanaa viikonloppua!

<3 Solja