Kiitos Sokeriton syyskuu!

sokeritonsyyskuu.jpg

Moikka!

Iso kiitos kaikille kuluneesta kuukaudesta! Olen iloinen ja onnellinen kuinka moni löysi tiensä mukaan haasteeseen ja heräsi omiin sokerinkulutus tottumuksiin. Upeaa oli nähdä miten vuorovaikutteisesti kuukausi kului ja haluankin kiittää kaikista kommenteista, fiiliksistä, resepteistä ja ihanista yksityisviesteistä, joita niin monelta teiltä sain! Jokainen niistä lämmittää edelleen mieltäni ja olen onnellinen, että niin moni koki kuukauden hyödylliseksi.

Oma arkeni kuluu jatkossakin hyvin vähäsokerisesti, koska sokeri väsyttää ja sitä kautta työtehoni kärsii. Saan parhaan potentiaalin itsestäni irti syömällä vähähiilihydraattisesti. Kuitenkin hyvä ja rento ohjenuora elämässäni on syödä 80-20 säännön mukaisesti. Kun arjen valinnat on kunnossa on tilaa myös herkuttelulle on se sitten pizzaa, viiniä tai raakakakkua. Hyvän (ja usein terveellisen) ruoan nauttiminen on itselleni rentoutuskeino ja ilon lähde.

Ruoasta puheenollen, olen kasannut reseptejäni yksiin kansiin e-kirjaksi! Siitä löytyy samoja reseptejä kuin blogistakin, mutta mukana on myös uusia herkkuja. Ajatuksena kirjassa on tehdä myös kasvisruokailusta houkutteleva vaihtoehto ja toisaalta reseptini on aika mutkat suoriksi tyyppisiä. Terveellistä pikaruokaa arjen keskelle! Toistaiseksi e-reseptikirjan saat tilaamalla uutiskirjeeni täältä, jatkossa sen voi tilata erillisestä linkistä. Alla kirjan sisältö fiilisteltäväksi.

IMG_4767 2.PNG

Tässä vielä tarjous kaikille sokerittomaan syyskuuhun osallistujille! Jos kaipaat apua terveydentilasi kohentamiseen tai ohjeistusta esimerkiksi ravintolisissä olethan yhteydessä niin lähdetään rakentamaan yhdessä terveempää tulevaisuutta!

IMG_4768.PNG

Toivon että sait kuukaudesta työkaluja arkeesi ja tietenkin, että elät jatkossakin edes hieman vähäsokerisemmin. 

Iloa, valoa ja ihanaa syksyä just sulle!

Kiitollisesti, Solja