SOKERITON kolmen raaka-aineen Nutella

sokeriton nutella

Kehittelin tämän sokerittoman suklaakastikkeen, kun ensimmäinen Sokerittoman syyskuun makeannälkä iski. Olen kieltänyt itseltäni kuukauden ajaksi kaiken muun makeutuksen lukuunottamatta max. kahta päivittäistä hedelmää. Tämä kastike on siis aidosti täysin makeuttamaton! Käytin tällä kertaa mantelivoita, mutta usko cashewvoin sopivan tähän paremmin, koska sen maku on jotenkin luonnostaan makeampi ja pehmeämpi. Jujuna onkin se, että kun omenalohkoja dippailee kastikkeeseen tuo hedelmä tarvittavan makeuden kokonaisuuteen! Totta puhuakseni ajattelin mitähän tästä tulee, mutta suklaan nälkäni katosi muutaman suklaassa kastetun omenalohkon jälkeen! Älyttömän helppo ja nopea tehdä kaiken lisäksi!

1 dl manteli- tai cashewvoita

1 dl vettä

0,5 dl raakakaakaojauhetta (makeuttamatonta!)

Sekoita kaikki ainekset keskenään tehosekoittimessa. Dippaa omenasiivuja Nutellaan ja nauti! Kuulen mielelläni kommentteja mitä tykkäsit jos kokeilit! :)