Makea kookosgranola ilman lisättyä sokeria!

IMG_4597.JPG

Granola ilman kauraa tai muita viljoja on kivaa vaihtelua perinteiselle kauragranolalle. Kehitin herkullisen pähkinäisen kookosgranolan, jonka makeus tulee ainoastaan mulperinmarjoista, Yllättävän makea kokonaisuus! Ihania rauhallisia aamiaishetkiä!

1,5 dl liotettuja mulperin marjoja

5 dl kookoshiutaleita

1 dl pellavan siemeniä

2,5 dl saksanpähkinöitä

1 dl kookosöljyä

1 tl kanelia

1 tl vaniljajauhetta

ripaus suolaa

Laita mulperin marjat kulhoon ja kaada päälle vettä niin, että marjat juuri ja juuri peittyvät. Anna liota yön yli. Sekoita kaikki ainekset keskenään mukaanlukien liotetut mulperin marjat JA liotusvesi. Näin muuta makeutusta ei tarvita. Levitä uunipellille väljästi ja paahda 160 asteissa uunissa noin 30 minuuttia välillä granolaa sekoitellen. Granola sopii loistavasti esimerkiksi kookosjogurtin ja marjojen kanssa!

<3 Solja