Sokeriton syyskuu!

sokeritonsyyskuu.jpg

Lämpimästi tervetuloa mukaan Sokerittomaan syyskuuhun!

Monien sattumien summana ja yhteisestä intohimostamme käsin saimme aikaan mielettömän kampanjan Sokeriton syyskuu! Olemme super innoissamme tulevasta kuukaudesta, koska uskomme tavoittavamme tätä kautta mahdollisimman monta ihmistä ja pääsemme jakamaan vinkkejä oikeasti energisempään, tasapainoisempaan ja jopa onnellisempaan elämään. Tulemme jakamaan inspiroivia haastatteluita, tarinoita, faktaa, asiantuntemusta ja kovasti tsemppiä koko kuukauden ajan ja täysin ilmaiseksi! Kampanjan pääjulkaisupaikkana toimii Facebook ja tunnistat tapahtuman kuvan logosta. Käy tykkäämässä ja jaa tapahtumaa kavereillekin, sharing is caring. Toimin tapahtumassa yhtenä ylläpitäjänä (yhdessä hyvinvointivalmentaja Elina Jaatisen ja Greenstreet.fi kanssa) ja jaan sekä ammatillista että oman kokemukseni tuomaa osaamistani kohti vähäsokerisempaa elämää. Haluan myös olla tukena Sinulle koko kuukauden ajan, sillä uskon että yhdessä tekeminen on paljon helpompaa ja tukea tarvitaan. Täältä blogista löydät reseptejä ja muuta innostavaa terveelliseen elämään, Youtubesta löytyy Health by Soljan kanavalta reseptivideoita joista toivottavasti tykkäät.

Tervetuloa myös kahvila Rootsiin Helsingin kallioon 1.9 klo 18-20 tapaamaan meitä ja hakemaan vinkit kuukauden toteutukseen!

You can do it, together we rock!!

Innostunein terveisin, Solja