Miksi bloggaan?

Valmistuin hiljattain huhtikuussa 2017 diplomiravintoneuvojaksi Terveysopisto Saluksesta. Opinnot jatkuvat kuitenkin edelleen ja muutamien kurssien jälkeen olen diplomiravintoterapeutti. Päätyöni on tällä hetkellä ravintoneuvojan työt sekä alaan liittyvä oheistoimita ja tätä varten olen remontoinut viihtyisät toimitilat Lahden ydinkeskustaan.

Olen vuosien mittaan saanut paljon inspiraatiota ja uusia ajatuksia eri alojen bloggaajilta ympäri maailmaa. Erityisesti kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin liittyvät aiheet kiinnostaa koko ajan enemmän, ravinnon lisäksi mm. kehon ja mielen tasapaino on aihealueena lähellä sydäntäni. Suuri syy bloggaamiseen onkin se, että haluan välittää oppimani ravintoon liittyvän tiedon lisäksi omaa hyvää oloa, kokemuksia ja inspiraatiota muillekin ja olen onnellinen jos joku inspiroituu teksteistäni ja saa niistä jotain omaa elämäänsä rikastuttavaa.

Joku voi ihmetellä miksi jaan oppimaani tietoa ilmaiseksi. Itse näen asian niin, että ravintoterapiaan tulon arvo tulee siinä, että hoito-ohjelman yksityiskohdat suunnitellaan jokaiselle ihmiselle ja hänen elämäntilanteeseensa sopivaksi. Kaikki tieto mitä ravintoterapiassa jaan on yksilölle mietittyä niin, että se palvelee asiakasta mahdollisimman hyvin, parantaa hänen elämänlaatuaan ja on kenties yksi stressi vähemmän, kun ei tarvitse jatkuvasti miettiä mitä voi syödä voidakseen paremmin.  Tieto on luonnollisesti kaikkien ulottuvilla kirjoissa ja netissä, se mikä sopii kullekin niin että kokonaisuus toimii on monen asian summa ja ravintoterapeutin ydinosaamisalaa. Luonani ravintoterapiassa tulet kuulluksi omana itsenäsi. Bloggaamisen ja somen kautta pystyn tavoittamaan suuremman ihmismäärän, jakamaan tietoa yhä useammalle ja ehkä auttamaan parantamaan hyvinvointiasi pienin muutoksin. Do good to do good!

Blogini ja nettisivuni kertoo tyylistäni toimia ja näiden välityksellä voit myös tutkailla olisinko oikea ravintoterapeutti tukemaan sinua elämäntapamuutoksessasi.

Haluan tehdä asiat positiivisuuden kautta ja keskityn blogissa pääasiassa jakamaan elämää helpottavia pieniä, mutta toisaalta elämänlaatuun merkittävästi vaikuttavia ohjeita ja vinkkejä, jotka ovat mielestäni jakamisen arvoisia. Poimi niistä omasi ja löydä oma totuutesi! Omat oikeat valinnat löytyy vain kokeilemalla ja kehoa kuulostelemalla. Itse tykkään erilaisista selkeistä ja nopealukuisista listoista ja niitä ajattelin jakaa teillekin. Myös ruokareseptit ja matkustelu ovat lähellä sydäntäni ja niistä tulen varmasti kirjoittamaan. Kuulen mielelläni myös kommentteja ja ideoita eri aiheista joista voisin kirjoittaa.

Hei muuten, jos et vielä kirjautunut uutiskirjeeni lukijaksi nyt olisi hyvä hetki siihen! Ensimmäinen kuukausittainen Health by Soljan uutiskirje ilmestyy piakkoin ja jaan sen mukana mm. reseptejä, kirjasuosituksia ja käsittelen myös muita mielestäni inspiroivia teemoja. Uutiskirjeen voit tilata tästä

Kiitos että löysit blogiini ja kivaa päivää!
 

Solja