Energiaa arkeesi tarjolla!

puhdistuskuuri, healthbysolja, detox, terveellinen,

Hei sinä!

Olen mielettömän iloinen päästessäni kertomaan teille Hyvinvointistudio LUPAUKSEN kanssa yhteistyössä tekemästäni kahden viikon puhdistuskuurista, joka alkaa 6.11! Lämpimästi tervetuloa mukaan matkaan!

Miksi kurssi voisi kiinnostaa juuri sinua?

Tästä kurssista tekee ainutlaatuisen sen tarkasti mietitty monipuolinen kokonaisuus. Oletpa vasta-alkaja detox-maailmassa tai kokenut konkari, olen ottanut monenlaiset ihmiset kurssilla huomioon. Tärkeänä osana kurssia on se, että saat hetken hengähtää arjen kiireiden keskellä, olen miettinyt ruokavalinnat puolestasi valmiiksi kahden viikon ajalle. Mehupaastosta tai kitudieetistä ei ole kyse ja siksipä koko perhe voi osallistua sille lasten tarpeet huomioiden. Sinulle hifistelijä olen koonnut laajan tietopaketin täydentävistä tuotteista ja tavoista millä voit boostata elimistön puhdistumisprosesseia. Kaikki kurssilla käytävät esimerkit olen harkiten valinnut mukaan ja testannut itselläni, joten annan kokemukseni puhua puolestaan. Käyn monipuolisesti läpi kurssin aikana eri teemoja puhtaaseen elämäntyyliin liittyen, joista voit poimia itsellesi sopivimmat.

Koko kurssin ajan olen erittäin läsnä ja vuorovaikutuksessa kanssanne, minuun voit aina ola yhteydessä vaikean paikan yllättäessä!

TEE TESTI!

Alla lista josta päätellen voit miettiä olisiko sinulla puhdistumisen tarvetta näin talven kynnyksellä! Ja hei, meistä jokainen vastaa joskus joihinkin kohtiin kyllä, myös allekirjoittanut vaikka puhdistuskuureja olenkin tehny useamman.

Vastaa alla oleviin kysymyksiin ja laske ’Kyllä’ vastaukset

1. Särkeekö päätäsi viikoittain?

2. Saatko vähintään yhden flunssan joka talvi?

3. Toimiiko vatsasi harvemmin kuin kerran päivässä?

4. Turvottaako ruokailun jälkeen?

5. Onko kielesi pinta valkoisen kuonan peitossa?

6. Himoitsetko erityisesti sokeria, tärkkelystä tai maitoa sisältäviä ruokia?

7. Nukutko levottomasti?

8. Särkeekö niveliäsi?

9. Onko mielialasi matala, ajatustoimintasi sumuinen tai unohteletko asioita?

10. Onko sinulla tummat silmänaluset?

Kehomme puhdistaa jatkuvasti itseään ja se on suunniteltu toimimaan niin, että ylimääräiset toksiinit poistuvat luonnollisesti ajan kanssa. Todellisuus nykymaailmassa on kuitenkin toinen, jossa stressaamme, altistumme ilmansaasteille ja syömme ravintoköyhää ruokaa. Ruoasta saamamme vitamiinit, mineraalit ja kivennäisaineet ovat tärkeitä elimistön puhdistautumisessa,  mutta välillä kevyempi syöminen on tarvittu tilaisuus keholle ja erityisesti maksalle ottaa pieni aikalisä puhdistaakseen itseään tehokkaammin.

Lue lisää ja liity mukaan kurssille alla olevasta linkistä, huikea kokonaisuus tiedossa!!

http://hyvinvointistudiolupaus.fi/soljan-puhdistuskuuri/

Innostunein terveisin, Solja