Puhdistuskuuri vs. Detox

puhdistuskuuri, healthbysolja, hyvinvointistudiolupaus

Heippa!

Puhdituskuuri-nettivalmennus alkaa 6.11 ja haluan selkeyttää sen ajatusta sinulle! Englanninkielinen sana detoxification eli detox tarkoittaa myrkyn poistamista. Tämä kehon luontainen ja välttämätön ominaisuus on ollut olemassa yhtä kauan kuin ihminen eli meillä on luontainen "orkesteri" kehossamme, joka puhdistaa itseään 24/7. Jatkuvasti lisääntyvän myrkkyrasituksen (ruoka, ilmansaasteet, kemikaalit ym.) lisäksi stressi vaikuttaa negatiivisesti kehomme toimintakykyyn, myös monimutkaiseen puhdistumisprosessiin.

Syömämme puhdas ruoka tukee kehon eliminointiprosessia ja toimiva ruoansulatus ja suolisto auttaa kuona-aineiden poistumista mahdollisimman nopeasti. Ruoan mukana tulleet, kehomme itse tuottamat (esimerkiksi unen aikana) ja ympäristön kuonat on hyvä saada vessanpönttöön tasaisen säännöllisesti, jotta ne eivät imeydy takaisin elimistöön ja aiheuta lisää kuonaantumista. Vaikka käytän detox-sanaa kehoa puhdistavassa merkityksessä ei puhdistuskuurilla kuitenkaan ole kyse kehoon kertyneiden lääkejäämien ja raskasmetallien eliminoinnista, jotka kertyvät rasvakudoksiin. Näiden poistamisessa käytetään erityisiä aineita ja yrttejä, jotka sitovat myrkkyjä itseensä eikä nettivalmennus ole oikea ja riittävän valvottu ympäristö tämän prosessin toteutukselle.

Puhdistuskuuri on tehokas tapa auttaa kehoa siivoamaan soluja ja kudoksia, ja sen säännöllinen tekeminen antaa sinulle jaksamista turvallisin menetelmin! Kurssilla

  • Vältetään myrkyllisten aineiden saantia, joita saamme ruoasta, juomasta, ilmasta ja ihan mistä vaan ympäristöstämme. 
  • Helpotamme ruoansulatuselimistön työtä keskittymällä hyvin sulavaan ravintorikkaaseen ruokaan. 
  • Tuemme maksan ja muiden puhdistavien elinten toimintaa
  • Huuhdomme kehoa puhdistumista tukevilla juomilla
  • Optimoimme unen ja liikunnan puhdistumista tukevaksi
  • Tutustutaan terveyttä edistäviin ruoanvalmistusmenetelmiin

Jokainen arkipäivä kurssilla on jaettu omaan teemaansa ja yllä niistä muutama esimerkki. Kurssilla saat monipuolista tietoa puhtaasta keholle ja mielelle hyvää tekevästä elämäntavasta, paljon muutakin ruokavalion lisäksi! Lisäksi kurssilla on mahdollisuus ottaa käyttöön "hifivinkit", joiden avulla saat lisätukea ruoansulatuselimisölle ja vauhditat liikkeellä olevien myrkkyjen turvallista ulospääsyä. Tule mukaan! Meillä on jo hieno ryhmä koossa ja saamme varmasti innostavan, keskustelevan ilmapiirin aikaiseksi!

Ilmoittautua voit alla olevasta linkistä 

http://hyvinvointistudiolupaus.fi/soljan-puhdistuskuuri/

<3 Solja