Flunssakauteen uusin asein!

healthbysolja, puhdistuskuuri, hyvinvointistudiolupaus

Oletko aina se joka saa flunssan kun sitä on kaupan kassajonossa tai bussissa tarjolla? Flunssan torjuntaan on loistavia immuniteettia tukevia tuotteita kuten hunaja ja valkosipuli, mutta onko terveytemme oikeasti jonkun yksittäisen yrtin tai ruoka-aineen vajausta? Eroaako ravintolisien syöminen jotenkin lääkkeistä jos niitä napsitaan silloin kun kehomme ei ole tasapainossa eikä perehdytä oireiden taustalla olevaan syyhyn. Funktionaalisen lääketieteen mukaan ajatukseni on aina lähteä tukemaan vatsan hyvinvointia ja immuniteettia flunssatilanteissa, kuten myös muissakin kehon epätasapainotiloissa. Toisinaan ravintolisiä kyllä tarvitaan, mutta ne eivät suinkaan ole kaiken lähtökohta. 

Uskon vahvasti perusterveellisen ruoan voimaan. Monelle puhdistuskuuri voi tuoda ison helpotuksen oloon jo pelkkää ruokavalio-ohjeistusta noudattamalla kun kehoa kuormittavat ruoka-aineet poistetaan, lähtötilanteesta toki riippuen. Olen koonnut ruokaohjeet kurssille ruoka-aineiden funktionaaliset ominaisuudet mielessäni, niin että ruoka tukee kehon puhdistumisprosesseja. Ideaalitilanteessa kehomme elimet toimivat soljuvasti harmonisesti yhdessä kuin kellon koneisto. Olen kahden lapsen äiti ja ruoan on synnyttävä arkisin nopeasti! Pienellä suunnittelulla ja ennakoinnilla tämä toteutuu yllättävän helposti ja tähänkin teemaan pureudumme kurssilla. 

6.11 alkaa valmentamani puhdistuskuuri, jolla tutkimme kehon ja ympäristön puhdistautumista monesta eri lähtökohdasta. Jos vatsa toimii kerran viikossa tai ripuli vaivaa, on suolistossa jokin häiriö ja immuniteetissa epätasapainoa. Kurssin yksi tärkeimpiä teemoja onkin juuri vatsan hyvinvointi ja kerrottakoon nyt jo, että kehotan kurssin aikana tarkkailemaan jatkuvasti pönttöön aikaansaatuja tuotoksia. 70% immuniteetistamme lähtee suolistosta, joten kun vatsa on kunnossa pysyy flunssat ja muutkin taudit varmemmin loitolla!

Kurssille voit ilmoittautua voit alla olevassa osoitteessa 39 euron hintaan. Ihanaa jos olet mukana!

http://hyvinvointistudiolupaus.fi/soljan-puhdistuskuuri/

t. Solja :)