Puhtaus

Uskon puhtaan ruoan parantavaan voimaan. Keho ja mieli saadaan toimimaan optimaalisella tavalla, kun keskitytään mahdollisimman luonnonmukaiseen ja lisäaineettomaan ruokaan, joka parantaa. Joskus pienikin muutos ruokavaliossa voi aikaansaada positiivisen muutoksen, toisinaan tarvitaan suurempia ruokavaliomuutoksia. Myös elinympäristön puhtaus on hyvä kartoittaa.


Yksilöllisyys

On juuri niin monta tapaa kokea asiat kuin on ihmisiä – myös ravintoterapiassa pätee sama ajatus. Ravintoneuvojanasi haluan varmistaa, että saat yksilölliset omaan elämäntilanteeseesi ja voimavaroihisi sopivat tavoitteet ja hoito-ohjeet. Viime kädessä teet itse kaikki päätökset ja prosessi onkin jatkuvaa keskustelua ja eri vaihtoehtojen punnitsemista. Kaikki läpikäymämme asiat ovat luottamuksellisia ja salassa pidettäviä.


Kokonais-valtaisuus

Kehon viestit kertovat meille paljon terveydentilastamme ja niitä kuuntelemalla voimme päästä terveyttä ja tasapainoa horjuttavien syiden alkulähteille. Juuri sinulle sopiva tapa syödä löytyy kehoa kuulostelemalla ja ravintoterapialla pyrimme auttamaan viisasta kehoa ja mieltä korjaamaan itsensä. Käymme ravinnon lisäksi läpi muitakin elämään vaikuttavia asioita kuten stressin ja unen, jotka vaikuttavat osaltaan kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin.